Keuken Medewerker gezocht!:

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca?

Het leukste Pannenkoekenhuis van Noord Holland zoekt een nieuwe collega! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op een locatie waar een gezellige informele sfeer hangt, dan pas je misschien goed in ons team!

Als keuken medewerker ben je verantwoordelijk voor het op de juiste manier bereiden van alle gerechten op onze kaart zoals uiteraard pannenkoeken maar ook bittergarnituur, broodjes Spareribs etc. De keuken is echt jou eiland. Buiten het bereiden van het eten, horen hier uiteraard ook schoonmaakwerkzaamheden en werken volgens de HACCP normen bij.

Het gaat om een parttime functie van minimaal 16 uur per week en maximaal 32 uur per week. Aan het einde van het jaar, kan dit omgezet worden in een fulltime functie. Je werktijden zijn van 9.15-19.15 Dit kan uiteraard korter of langer zijn afhankelijk van de drukte.

Spreekt onze vacature je aan? Kom dan gezellig langs voor een kop koffie of thee zodat we kennis kunnen maken met elkaar. Wie weet klikt het! je cv en motivatie kun je sturen naar pannenkoekenhuisdeoase@gmail.com
Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kun je die uiteraard stellen!